Наукова студентська конференція
Секція товарознавства та митної справи
Засідання
31 березня 2021 року о 14:00
у форматі відео-конференції за посиланням
https://us04web.zoom.us/j/74741328553?pwd=bzZ6MXIxVWw0QjRwcnFaWUR5QVNnZz09
Ідентифікатор конференції: 747 4132 8553
Код доступу: PiVCR0
Наукові керівники – проф. Верхівкер Я.Г., Мартиросян І.А.
Секретар – ас. Луцькова В.А.
- Порівняльна характеристика якості макаронів.
ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Дугніста А.І.
Науковий керівник: к.т.н. Луцькова В.А.
- Розроблення балової шкали оцінювання органолептичних показників мармеладу.
ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Драндар В.Г
Науковий керівник: к.т.н. Луцькова В.А.
- Практичне застосування ЗУ «Про захист прав споживачів»
ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Рула О.Г.
Науковий керівник: к.т.н. Луцькова В.А.
- Товарознавча оцінка кефіру, що реалізується в торговельних мережах м. Одеса
ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Гладких О.І.
Науковий керівник: к.т.н., доцент Гарбажій К.С.
- Товарознавча оцінка сиру кисломолочного.
ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Нечаєва М.О.
Науковий керівник: к.т.н., доцент Памбук С.А., к.т.н., доцент Мирошніченко О.М.
- Товарознавча оцінка молока ультрапастеризованого
ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Гальчук М.В.
Наукові керівники: к.т.н., доцент Памбук С.А., к.т.н.,доцент Манолі Т.А.
- Розробка технології та товарознавча характеристика напоїв з використанням концентрованих соків з ягідної сировини.
ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Радченко О.В., ЗВО «Бакалавр ф-ту ТВтаТБ Когут Я.Д.
Наукові керівники: д.т.н., проф. Верхівкер Я.Г., к.т.н., доцент Мирошніченко О.М.
- Інноваційні напрямки формування асортименту морозива.
ЗВО «Магістр» ф-ту ТтаТХПіПБ Якимова Д.М.
Наукові керівники: к.т.н., доцент Памбук С.А., к.т.н.,доцент Манолі Т.А.